Wij gaan trouwen

Ga je binnenkort trouwen? Dan helpen wij je graag om van jouw bruiloft een onvergetelijke dag te maken. Maar voordat het zover is, moet er een hoop geregeld worden. Van aankleding en styling tot aan catering en entertainment: wij realiseren jouw droombruiloft, zonder dat je daar zelf voor aan de slag hoeft. Bekijk onze bruiloftspagina voor meer informatie.

Plan jouw feest

Iets te vieren?

Bij Van Zoggel Catering & Events vind je alle ingrediënten voor een geslaagd feest. Van de meest wilde concepten voor een particulier feest tot aan een bruiloft in een intieme setting. De locatie, aankleding en catering nemen wij geheel voor je uit handen. Klaar voor een onvergetelijke dag?

Start de organisatie

Bruiloften en particuliere feesten

Feest vier je met de mensen die je dierbaar zijn en dicht bij je staan. Des te belangrijker dat zo’n dag met aandacht wordt georganiseerd en tot in de puntjes wordt verzorgd. Dat beloven we. Lees hier meer over de mogelijkheden voor particuliere en bruiloftsfeesten:

Plan jouw feest

Corporate events

Een bedrijfsevent organiseren dat compleet aansluit op de bedrijfscultuur, geheel in stijl. Bij Van Zoggel Catering & Events is het mogelijk. Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen:

Start de organisatie

Een uniek particulier feest met Van Zoggel Catering & Events

Wie zegt dat je alleen moet uitpakken met een bedrijfsfeest? Ons team gelooft er namelijk in dat particuliere feesten net zo extravagant, uniek en aangekleed mogen zijn. Wil je werken met een thema? Geen probleem? De lekkerste culinaire gerechten of fingerfoods? Allemaal mogelijk. Een knalfeest op locatie? Bij Van Zoggel Catering & Events kijken we graag met je mee.

Maatwerk

De juiste aankleding, facilitaire voorzieningen en culinaire versnaperingen maken van een gewoon feest een onvergetelijke avond. Maatwerk is daarin essentieel. Dat begint bij een goed gesprek waarin we samen jouw wensen bespreken. Onze experts gaan vervolgens aan de slag met een persoonlijk voorstel, inclusief alle benodigdheden voor een onvergetelijke dag. Of dat nou gaat om de catering, entertainment, aankleding of nét die puntjes op de I. Bij Van Zoggel Catering & Events maken we van ieder idee, een creatief en compleet feest. Bekijk onze brochure voor meer informatie!

Een uniek particulier feest met Van Zoggel Catering & Events

Uitnodigingen? Check. Aankleding? Check. Catering? Check. Maar vergeet niet dat bij het organiseren van de particuliere catering ook een berg aan facilitair werk komt kijken. Gelukkig kunnen wij je helpen. Onze experts weten namelijk precies wat je nodig hebt voor een geslaagd feest. Dat begint bij een afspraak met onze partymanager. Samen bespreken jullie wat er nodig is voor het feest van jouw dromen. Geen zorgen, wij doen de rest.

Maak afspraak

Hulp nodig bij het plannen van jouw feest?

Wij helpen je graag.

Even overleggen?

Maak een afspraak

Bel ons

073 - 59 42 085

Of stuur een mailtje

info@vanzoggelcatering.nl

Kantoor Openingstijden:

Ma 08:30 - 17:00

Di 08:30 - 17:00

Wo 08:30 - 17:00

Do 08:30 - 17:00

Vr 08:30 - 17:00