Foodtrucks

Lekker en sfeervolle catering op wielen

Plan het perfecte evenement

Download brochure

Foodtrucks

Tijdens de zomer lekker buiten samen genieten van verschillende fingerfoods en culinaire bites van over de hele wereld. Bij Van Zoggel Catering & Events is het mogelijk om verschillende soorten foodtrucks te huren.

Vraag een offerte aan

Creatief, compleet en uniek

Creatief
Wij zijn continu bezig met het volgen van de hedendaagse trends in de markt en het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Onze nieuwe brochure staat weer vol met de leukste ideeën op het gebied van lekker eten. Niet alleen op gebied van eten zijn wij creatief. Wij hebben verschillende stijlen meubilair maar ook aankleding in ons assortiment waarmee we uw aangelegenheid een mooie, sfeervolle maar ook persoonlijke uitstraling kunnen geven.

Compleet
Onder compleet verstaan wij complete catering met alles onder één dak. Wij hebben alles in huis om elke feestelijke aangelegenheid tot in de puntjes te verzorgen. Een gedeelte hiervan of compleet; niets moet, alles mag. U hoeft hierdoor geen afspraken te maken bij verschillende partijen en dit werkt erg prettig.

Uniek
Van Zoggel Catering is erg veelzijdig. Wij hebben een eigen runderfokkerij, slagerij, koude keuken, warme keuken, verhuurafdeling, drankafdeling en zelfs onze eigen stylistes in dienst. Deze afdelingen hebben ieder hun eigen chef met verstand van zaken en zij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Meer weten over onze Foodtrucks?

Neem dan contact op

Neem contact op

Even overleggen?

Maak een afspraak

Bel ons

073 - 59 42 085

Of stuur een mailtje

info@vanzoggelcatering.nl

Kantoor Openingstijden:

Ma 08:30 - 17:00

Di 08:30 - 17:00

Wo 08:30 - 17:00

Do 08:30 - 17:00

Vr 08:30 - 17:00