Onze mogelijkheden

Wij bespreken ze graag met je!

Plan het perfecte evenement

Download brochure

Tenten

Een mooie stretchtent of praktische aluhal? Samen kijken we wat het beste past bij uw wensen. Met onze vaste partners zorgen we ervoor dat er een mooi aangeklede feestlocatie onstaat op de meest bijzondere plekken. Benieuwd wat er mogelijk is? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Licht en geluid

Een goed feest heeft natuurlijk een mooie show met spetterende optredens. De techniek die hiervoor nodig is kunnen wij voor u verzorgen. Of het nu gaat om een drive-in DJ show of sterrenpodium met een live band en complete lichtshow. Samen kijken we wat het beste past bij uw wensen en vervolgens zorgen wij ervoor dat de techniek hier naadloos op aansluit. Ook het uitlichten van de omgeving of tuin kan voor een super sfeervol geheel zorgen. Onze vaste partners zijn graag creatief om telkens weer een schitterend eindresultaat neer te zetten.

Stroomvoorziening

Voor elk feest kunnen wij de stroomvoorzieningen verzorgen. Dit doen wij met een aantal vaste partners die ons helpen om zelfs op een afgelegen weiland of midden in een maïsveld elektriciteit aan te leggen. Door middel van aggregraten, verdeelkasten en de kabel tot aan het apparaat op een verantwoorde en veilige manier aan te leggen, laten wij uw evenement stralen.

Entertainment

Lekker meezingen met een geweldige zanger of springen en dansen op de beats een top DJ, misschien zelfs ondersteund door een saxofonist. De muziekale invulling van uw feest is mega belangrijk voor een geslaagde avond. Een belangrijk onderdeel waar we dan ook graag in adviseren. Binnen ons netwerk zijn er veel talentvolle en bijzondere acts te boeken. Heeft u naast een muzikale invulling ook eens gedacht aan een verbazingwekkende goochelaar of indrukwekkende showdansers? Als u echt wil uitpakken met de beleving kunnen we u perfect helpen.

Neem contact op

Niks is onmogelijk

Heeft u bijzondere plannen of unieke ideeën? Voor ons is niks te gek! In samenwerking met onze partners kunnen wij uw feest of evenement tot in de puntjes regelen. Neem contact met ons op om te starten met uw droomfeest.

Even overleggen?

Maak een afspraak

Bel ons

073 - 59 42 085

Of stuur een mailtje

info@vanzoggelcatering.nl

Kantoor Openingstijden:

Ma 08:30 - 17:00

Di 08:30 - 17:00

Wo 08:30 - 17:00

Do 08:30 - 17:00

Vr 08:30 - 17:00