Onze mogelijkheden

Wij bespreken ze graag met je!

Bekijk onze uitgebreide mogelijkheden

Download brochure

Uitvaartcatering

Afscheid nemen is onlosmakelijk met het leven verbonden. Tijdens een uitvaart zoeken de nabestaanden troost en kracht bij elkaar. Een gebeurtenis die om die reden de nodige zorg en aandacht verdient. Wij helpen je graag bij het verzorgen van de uitvaart. Van aankleding tot catering.

Uitvaartcatering in vertrouwde omgeving

Een uitvaart in een vertrouwde omgeving kan een troostend effect hebben op nabestaanden. Dit kan bij iemand thuis zijn, in de tuin of in uw eigen bedrijf. Maar ook een tent op locatie of in een rustig natuurgebied kunnen wij een uitvaart organiseren. Onze stylisten helpen je graag bij het regelen van een passende aankleding voor de ruimte, een persoonlijk en laatste eerbetoon.

De catering van uw uitvaart uniek en geheel op maat

Het recentelijk overlijden van een dierbare brengt veel stress en verdriet met zich mee. Een uitvaart organiseren waarbij er meerdere keuzes moeten worden gemaakt wordt dan ook als onprettig ervaren. Wij nemen deze zorg voor je uit handen. Onze experts denken na over de aankleding, eten en drinken en personeel en/of begeleiding van nabestaanden gedurende de dag. Samen stemmen we de organisatie af op jouw behoeften.

Ondersteuning en begeleiding

Zowel de organisatie als het afscheid nemen tijdens de uitvaart verdienen de juiste ondersteuning en begeleiding. Bij Van Zoggel Catering & Events kijken we samen met jou en de uitvaarverzorger mee. Zodat alles goed op elkaar afgestemd is en zodat alle nabestaanden en genodigden op een waardige manier afscheid kunnen nemen.

Een breed scala aan mogelijkheden

Na de uitvaart kiezen nabestaanden er vaak voor om nog even met de genodigden samen te zijn. Ook bij het afsluiten van de dag kunnen wij je van dienst zijn. Dit op een passende wijze, want wij dragen graag zorg aan een persoonlijk en warm afscheid.

Meer over ons weten?

Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Even overleggen?

Maak een afspraak

Bel ons

073 - 59 42 085

Of stuur een mailtje

info@vanzoggelcatering.nl

Kantoor Openingstijden:

Ma 08:30 - 17:00

Di 08:30 - 17:00

Wo 08:30 - 17:00

Do 08:30 - 17:00

Vr 08:30 - 17:00