Groene liefde voor Eric & Nicole

Groen wordt vaak geassocieerd met de kleur van het leven, van vernieuwing, de natuur en groei. Daarbij heeft de kleur groen, de natuur, een genezende kracht. Reden genoeg voor Eric & Nicole om hun bruiloftsfeest te geven in een prachtige groene omgeving, middenin de natuur.

Design, groen en het ‘jawoord’

Een bijzondere dag die vol in het teken stond van de liefde. Voor Eric & Nicole ging dat gepaard met groen, veel groen, natuur en prachtige designelementen. De locatie voor het bruiloftsfeest en de ceremonie vond namelijk plaats middenin de natuur in Velp. Tussen de grote groene hagen heeft van Zoggel Catering & Events een open ceremonieplek gemaakt. Knus, intiem en aangekleed met prachtige kleden en verschillende soorten planten. Zowel de gasten als het bruidspaar was onder de indruk van het werk van onze stylisten!

Er is altijd plek voor een dessert

Na de ceremonie was het tijd voor het diner. Voor de bruiloft van Eric & Nicole was dat een diner bereid op de smoker. Verschillende culinaire gerechten en gangen die zowel het bruidspaar als de gasten blij verrasten. Met een smoker is het mogelijk om vleesgerechten extra lang te garen. Door de langzame garing wordt het vlees ontzettend mals zonder uit te drogen. De formule voor een betoverend gerecht. Het meest bijzondere? Het vlees kwam van de eigen stier van het bruidspaar! Na het diner was er gelukkig bij iedereen nog ruimte voor een dessert. Ook hier hebben onze chef-koks flink uitgepakt om de lekkerste toetjes op tafel te zetten.

Voetjes van de vloer

Later op de avond was het dan eindelijk tijd om te dansen. Dit gebeurde in een van onze prachtige designtenten. En wij kunnen je vertellen, dansen tot in de vroege uurtjes middenin de natuur heeft iets bijzonders. De dag werd uiteindelijk in stijl afgesloten met heerlijke broodjes en hapjes bereid op de Amerikaanse smoker. Kortom, een geslaagde dag!

Even overleggen?

Maak een afspraak

Bel ons

073 - 59 42 085

Of stuur een mailtje

info@vanzoggelcatering.nl

Kantoor Openingstijden:

Ma 08:30 - 17:00

Di 08:30 - 17:00

Wo 08:30 - 17:00

Do 08:30 - 17:00

Vr 08:30 - 17:00