Sigaren rollen en exclusieve whisky’s proeven, het kon allemaal tijdens Peaky Blinders themafeest

Toen in 2013 de eerste aflevering van Peaky Blinders verscheen werd al snel duidelijk dat deze Britse kostuumserie een daverend succes zou worden. Dat ook dit themafeest georganiseerd door van Zoggel Catering & Events zou slagen, was net zo duidelijk.

Een wereldwijd fenomeen

Je kunt er niet meer omheen, dé populaire hitserie Peaky Blinders. Iedereen die eens goed voor de hitserie Peaky Blinders heeft gezeten, kent de onmiskenbare stijl van de gebroeders Shelby. Strak gesneden maatpakken, onberispelijke schoenen en natuurlijk de herkenbare flat caps. Het feest dat wij mochten organiseren stond dan ook vol in het teken van deze serie. Onze stylisten hadden de feesttent aangekleed met versieringen die verwijzen naar de serie en waarin de serie zich afspeelt. Maar er waren ook verschillende activiteiten in het Peaky Blinders thema. Denk aan casinotafels, een barbier voor een strakke baard, dames die sigaren aan het rollen waren en zelfs een ‘geheime’ achterkamer met daarin de meest exclusieve whisky’s. Kortom, de gasten van dit feest waanden zich in de wereld van Peaky Blinders.

Unieke demonstratie en gerechten

Naast de verschillende activiteiten en aankleding in het Peaky Blinders thema zijn ook de gerechten meegenomen in het concept. Tijdens het feest vond er namelijk een demo plaats van onze slagers. Deze ambachtsmannen demonstreerden hoe je vlees moet uitbenen. Vervolgens was het de taak aan onze chef-koks om het vlees te bereiden op verschillende soorten barbecues: van de traditionele smoker en japanse Kamado tot aan de co-fire. Door het vlees op verschillende soorten barbecues te bereiden krijg je ook verschillen in smaak en malsheid. De verschillende soorten vleesgerechten werden dan ook uitgeserveerd in de vorm van een luxe proeverij voor de gasten.

Even overleggen?

Maak een afspraak

Bel ons

073 - 59 42 085

Of stuur een mailtje

info@vanzoggelcatering.nl

Kantoor Openingstijden:

Ma 08:30 - 17:00

Di 08:30 - 17:00

Wo 08:30 - 17:00

Do 08:30 - 17:00

Vr 08:30 - 17:00