Een pop-up restaurant tussen de grazende koeien in de wei

Een pop-up restaurant is een tijdelijk conceptrestaurant op een unieke plek. Er wordt ter plekke ruimte gemaakt voor een keuken en tafels voor gasten om aan te dineren. Bij een pop-up diner ontdek je unieke locaties: jij bent namelijk een van de weinigen ooit op die plek zal gaan dineren. Dat is precies waarom een pop-up restaurant een once in a lifetime ervaring is.

Een restaurant in de wei

Pop-up restaurants staan bekend om hun unieke locaties. Voor dit concept aan ons de uitdaging om een locatie te vinden die de gasten zou verrassen. Zo gezegd, zo gedaan. En dan wel midden in het boerse weiland, tussen de grazende koeien. Zodra de locatie was bepaald mochten onze stylisten aan de slag. Sfeerverlichting, prachtige tafels en een overall prestigieus uiterlijk van het restaurant. Dat was de look waar we voor zijn gegaan – en met succes al zeggen we het zelf.

Tussen de koeien

Tegen de avond werd het tijd om de gasten te verwelkomen. Een warm onthaal met de lekkerste drankjes en de tijd om te genieten van de bijzondere omgeving. Gedurende de avond werden er meerdere culinaire gerechten geserveerd. Vlees, vis, vegetarisch: allemaal live bereid door onze chef-koks en uitgeserveerd door onze ervaren bediening. Doordat het diner plaatsvond in een unieke setting kregen de gasten de ruimte om écht te genieten van de verschillende smaken en gerechten op hun bord.

Midden in de wei tussen de grazende koeien, in een kerk of in een loods. Voor van Zoggel Catering & Events is geen locatie te gek. Heb je een fantastisch idee of concept dat je graag zou willen uitwerken? Laat ons je helpen!

Even overleggen?

Maak een afspraak

Bel ons

073 - 59 42 085

Of stuur een mailtje

info@vanzoggelcatering.nl

Kantoor Openingstijden:

Ma 08:30 - 17:00

Di 08:30 - 17:00

Wo 08:30 - 17:00

Do 08:30 - 17:00

Vr 08:30 - 17:00