Onze mogelijkheden

Wij bespreken ze graag met je!

Plan het perfecte evenement

Download brochure

Steeds meer klanten, bedrijven en corporaties zien het belang in van duurzaamheid. Ook Van Zoggel & Catering & Events draagt als bedrijf graag bij aan een toekomstbestendige wereld. Op onze eigen unieke manier dan wel. Dat doen we door ons te focussen op thema’s zoals Fairtrade, verduurzaming van producten en diensten en sociaal belangen.

Duurzaam vlees

Steeds vaker zie je op het nieuws het dierenleed in slachterijen. De dieren worden slecht verzorgd en leiden en ongelukkig leven. Dat kan anders vinden wij. Al het vlees dat wij gebruiken in onze gerechtjes en foodconcepten komt namelijk van onze eigen ambachtelijke slager. Niet alleen worden de dieren goed verzorgd en krijgen ze de liefde die zij nodig hebben, wanneer het tijd is voor de slacht doen wij dit op verantwoorde wijze.

Fairtrade

Een eerste stap in de verduurzaming van ons bedrijf is werken met milieuvriendelijke en Fairtrade producten. Op die manier steunen wij de boeren en werknemers in ontwikkelingslanden een betere plek in te nemen in de handelsketen. Zodat ook de mensen in ontwikkelingslanden verzekerd zijn van hun werk en een duurzame toekomst. Onze Fairtrade producten en biologische ingrediënten verwerken wij in onze gerechten, concepten en evenementen.

Maatschappelijk ondernemen

Wanneer we denken aan duurzaam ondernemen denken we vooral aan het scheiden van afval, zuinig zijn op energie en andere stappen die de aarde een betere plek maken. Maar wist je dat duurzaam ondernemen ook over de beleidsvoering gaat? Denk aan goede arbeidsomstandigheden of personen met een beperking of handicap een kans geven in jouw organisatie. Wij geloven dat iedereen een eerlijke kans verdient. Dat is precies waarom wij als werkgever graag investeren in personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen gaat ook over voedselverspilling, of eigenlijk het tegengaan van voedselverspilling. Een thema waar wij ons erg verantwoordelijk voor voelen en een van de redenen waarom wij zorgvuldig met onze klanten afstemmen wat zij nodig hebben. Op die manier voorkomen wij dat er onnodig eten verloren gaat terwijl wij tegelijkertijd aan de verwachtingen van onze klanten kunnen voldoen.

Verduurzaming en duurzaam ondernemen gaat over veel meer dan alleen Fairtrade of voedselverspilling. Wij geloven dat mens, techniek en natuur moeten samenwerken om de wereld een betere plek te maken en om de CO2-voetafdruk te verminderen. Dát is de toekomst van verduurzaming.

Meer weten over wat wij doen?

Houd onze socials in de gaten voor de mooiste foto’s en tips voor het plannen van jouw event.

Even overleggen?

Maak een afspraak

Bel ons

073 - 59 42 085

Of stuur een mailtje

info@vanzoggelcatering.nl

Kantoor Openingstijden:

Ma 08:30 - 17:00

Di 08:30 - 17:00

Wo 08:30 - 17:00

Do 08:30 - 17:00

Vr 08:30 - 17:00