50 jaar Reuvers in stijl gevierd

Wanneer we jarig zijn vieren we dat uitgebreid. De een meer dan de ander, maar dat het gevierd wordt is een gegeven. Waarom zouden bedrijven hun ‘verjaardag’ dan niet vieren? Vooral het 50 jarig bestaan van Reuvers mocht niet onopgemerkt blijven. Tijd voor van Zoggel Catering & Events om de handen uit de mouwen te steken!

Industrieel & groots

Het bedrijfsjubileum van Reuvers vond plaats is een massale loods. Kil? Koud? Integendeel! Onze stylisten hebben er namelijk alles aan gedaan om de loods prachtig aan te kleden. Van robuust meubilair zoals barkrukken en tafels tot het grote podium in het midden van de loods. Aan weerszijden van de loods stonden verschillende bars waar het personeel van Reuvers drinken konden bestellen.

Een warm ontvangst

Bij binnenkomst werd personeel ontvangen met een heerlijk soepduo en luxe broodjes. Om wat kracht bij te zetten voor later op de avond natuurlijk! Gedurende de avond kon het personeel terecht bij diverse foodtrucks om verschillende soorten culinaire gerechtjes en fingerfoods te proberen. En voor de echte Nederlanders onder ons was er nog iets bijzonders: een snackmuur. Hier kon personeel tussen het dansen en feesten door verschillende soorten snacks verkrijgen.

Spetterende optredens van verschillende artiesten

Het grote podium in het midden van de loods stond er natuurlijk niet voor niets. Zo waren er de hele avond verschillende optredens van bekende artiesten waaronder Frans Bauer. Het personeel ging uit hun dak en iedereen had het onwijs naar de zin. kortom, een geslaagde avond. Op naar de volgende 50 jaar!

Even overleggen?

Maak een afspraak

Bel ons

073 - 59 42 085

Of stuur een mailtje

info@vanzoggelcatering.nl

Kantoor Openingstijden:

Ma 08:30 - 17:00

Di 08:30 - 17:00

Wo 08:30 - 17:00

Do 08:30 - 17:00

Vr 08:30 - 17:00