Corporate events

Voor al uw zakelijke aangelegenheden

Plan het perfecte evenement

Download brochure

Bedrijfsevent

Een bedrijfsevent organiseren dat compleet aansluit op de bedrijfscultuur, geheel in stijl. Bij Van Zoggel Catering & Events is het mogelijk. Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen:

Corporate festival

Corporate festivals worden steeds populairder. Niet heel gek. Een corporate festival is namelijk hét recept voor een onvergetelijke dag, en dat voor jouw organisatie! Van foodtrucks in verschillende area’s met de juiste artiesten en entertainment. Kortom, de totaalbeleving voor iedere organisatie die écht wil uitpakken.

Bedrijfsjubileum

Bestaat jouw bedrijf binnenkort 5, 10 of langer? Dat moet gevierd worden! Van Zoggel Catering & Events helpt je graag bij het organiseren van een onvergetelijke dag. Van de meest prachtige locaties tot de lekkerste gerechten. Wij organiseren bedrijfsevents, bedrijfsjubileums en corporate festivals voor bedrijven groot én klein.

Events

Een bedrijfsevent organiseren dat compleet aansluit op de bedrijfscultuur, geheel in stijl. Bij Van Zoggel Catering & Events is het mogelijk. Wij organiseren bedrijfsevents, bedrijfsjubileums en corporate festivals voor bedrijven groot én klein.

Food/catering

Goede voeding is belangrijk voor ons lichaam. Het geeft ons energie en verbindt. Van Zoggel Catering & Events verzorgt alles behalve een standaard lunch of diner. Van buffetten tot aan culinaire hapjes, verrassende gerechtjes, foodtrucks en Live cooking. Ontdek wat echt culinair betekent.

Dat begint bij een goed gesprek

Bij Van Zoggel Catering & Events begrijpen we dat more altijd more is. Zeker in het bedrijfsleven. Wilde concepten, uitdagende festivals en een catering die de smaakpapillen van medewerkers prikkelt. Wij nemen graag alles voor je uit handen. Een van onze adviseurs komt dan langs om alle wensen en ideeën door te nemen, van A tot Z. Op die manier heb je wel de lusten, een fantastisch evenement voor personeel, maar niet de lasten, de planning en organisatie van het evenement.

Groen ondernemen

Bij Van Zoggel Catering & Events letten we op onze ecologische voetafdruk. Dat betekent dat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zowel bij het organiseren van de catering als onze events. Groen is een onderdeel van onze identiteit en dat dragen wij met liefde uit.

Eigen eventlocatie

Heb je al een eventlocatie in gedachten? Wij helpen graag bij deze zoektocht. Als bedrijf wil je immers groots uitpakken voor alle medewerkers. Of het nou gaat om een bedrijfsevent, -jubileum of -lunch, wij beschikken wij over de juiste materialen om jouw event tot leven te wekken. Of dat nou in een vertrouwde omgeving is of op een bijzondere locatie, ons team van experts zorgt dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Culinaire verrassingen

Ook voor een culinaire ervaring kun je bij ons terecht. Onze chef-koks zijn gespecialiseerd in de laatste trends, experimentele foodconcepten en de traditionele keuken. Niks is te gek! Wij bereiden daarbij alle gerechten en culinaire versnaperingen in eigen keuken en slagerij. Van luxe diner tot rokerige barbecuegerechten en van creatieve hapjes tot experimentele amuses.

Een kleine impressie

Nieuwsgierig? Bekijk alle foto’s in ons album.

Bekijk album

Een kleine impressie

Nieuwsgierig? Bekijk alle foto’s in ons album.

Bekijk album

Event plannen

De voorbereiding van het perfecte event start hier. Download een van onze duidelijke brochures voor inspiratie.

Download brochure

Deze bedrijven gingen je voor

Deze bedrijven gingen je voor

Cases waar we trots op zijn

Een impressie van een aantal mooie bruiloften.

Bruiloft Davy en Nadine

Bruiloft

Peaky Blinders themafeest

Themafeest

Vrijgezellenfeest op onze boerderij

Vrijgezellenfeest

Pop up restaurant

Pop up

Bekijk alle cases ›

Wil je nog meer inspiratie?

Houd onze socials in de gaten voor de mooiste foto’s en tips voor het plannen van jouw event.

Ga naar Instagram

Even overleggen?

Maak een afspraak

Bel ons

073 - 59 42 085

Of stuur een mailtje

info@vanzoggelcatering.nl

Kantoor Openingstijden:

Ma 08:30 - 17:00

Di 08:30 - 17:00

Wo 08:30 - 17:00

Do 08:30 - 17:00

Vr 08:30 - 17:00