Wij adviseren je graag

Laten we een afspraak plannen

Plan het perfecte evenement

Download brochure

 

 

 

Creatief en compleet

Twee benaderingen, twee richtingen. Bij Van Zoggel Events & Catering bieden wij zowel soft service(s) als hard service(s). Oftewel, leveren wij alle faciliteiten die ieder feest tot een succes maken met een team dat van elk event een geslaagd feest maakt. Díe combinatie van functie en emotie, maakt ons uniek in onze tak van sport. Van planning en opbouw, tot het uitserveren van overheerlijke gerechten: bij Van Zoggel Catering & Events krijg je altijd best of both worlds. Het succes achter een ultieme totaalbeleving, hét totaalpakket waar je van droomt.

Het team

Het team Van Zoggel Catering heeft verschillende afdelingen met ieder hun eigen chef met verstand van zaken en die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Onze slagers zorgen voor het lekkerste stukje vlees, in onze keukens worden de meest verrassende gerechtjes bereid, onze stylistes dragen zorg voor de mooiste feestruimtes en noem zo maar op. Enthousiaste medewerkers die allen hun verantwoording nemen voor hun taak, met 1 doel, kwaliteit leveren in alles wat we doen.

Wil jij onderdeel uitmaken van ons gezellige team?

Bekijk vacatures

Transparante keuken

Kwaliteit zie je en proef je! Wij kiezen voor transparantie in de keten, mensen mogen zien waar ons eten vandaan komt. Want wij zorgen er natuurlijk voor dat al onze producten voldoen aan de kwaliteitseisen. Vind u het leuk om met een groter gezelschap een kijkje in onze keuken te komen nemen? Bel gerust en wij organiseren een leuke rondleiding met proeverij.

  • Creatief en compleet
  • Gastvrij en ambachtelijk
  • Enthousiaste werknemers
  • Alles onder een dak
  • Persoonlijk
  • Alles uit eigen keuken en slagerij

’t Woudse land

Je kunt Van Zoggel Catering & Events vinden in de buurt van ’t Woudse Land. Naast dat hier ons kantoor gevestigd is, houden wij op dit stuk land ook onze eigen varkens en runderen van Belgisch witblauw en Black Angus ras. Door de unieke ligging en prachtige omgeving van ’t Woudse Land worden hier vaak evenementen en feesten georganiseerd. Een unieke omgeving met een prachtige tuin, dieren, gezellige zitplekken en meer. Wij nodigen je graag uit om de mogelijkheden voor jouw feest of evenement te bespreken!

Routebeschrijving

Meer over ons weten?

Kom gezellig een keer langs op ’t Woudse land.

Even overleggen?

Maak een afspraak

Bel ons

073 - 59 42 085

Of stuur een mailtje

info@vanzoggelcatering.nl

Kantoor Openingstijden:

Ma 08:30 - 17:00

Di 08:30 - 17:00

Wo 08:30 - 17:00

Do 08:30 - 17:00

Vr 08:30 - 17:00