Skip to main content

Smoker

Barbecueën is terug van weggeweest. Zo krijgen wij steeds vaker de vraag of wij ook met  barbecue- en grillmethoden werken om het vlees nóg lekkerder te garen. Goed nieuws, dat is mogelijk! Met onze smoker voor de BBQ kunnen wij ons ambachtelijk vlees roken en urenlang garen, zonder dat het vlees direct boven de hittebron hangt. Het resultaat? Een mals stukje vlees met een lekkere rooksmaak.

Meer weten over Bij Daan?

Neem dan een kijkje op de website.

Bekijk website

Deze website maakt gebruik van cookies

Er worden cookies gebruikt om functionaliteiten op de website mogelijk te maken, statistieken bij te houden, gebruikersvoorkeuren op te slaan en voor marketingdoeleinden.

Privacy policy
ALLES ACCEPTEREN
ALLES WEIGEREN
WIJZIGEN

Deze cookies zijn noodzakelijk om de website te laten functioneren en kunnen daarom niet worden uitgeschakeld.

Deze cookies verzamelen anonieme data waarmee we statistieken kunnen analyseren en de website kunnen verbeteren.

Deze cookies bewaren persoonlijke voorkeuren zoals taal of regio om het gedrag en design van de website op af te stemmen.

Deze cookies maken het mogelijk om (gepersonaliseerde) advertenties te tonen.

OPSLAAN

Even overleggen?

Maak een afspraak

Bel ons

073 - 59 42 085

Of stuur een mailtje

info@vanzoggelcatering.nl

Kantoor Openingstijden:

Ma 08:30 - 17:00

Di 08:30 - 17:00

Wo 08:30 - 17:00

Do 08:30 - 17:00

Vr 08:30 - 17:00