D­isco tot in de vroege uurtjes tijdens Jan’s Abrahamsfeest

50 oud en stoffig? Welnee! Tijdens Jan’s abrahamsfeest gingen de voetjes van de vloer tot in de vroege uurtjes. Het team van Van Zoggel Catering & Events mocht erbij zijn voor de aankleding, catering en sfeer natuurlijk!

Van gewone schuur naar ultieme feestlocatie
Een goed feest begint bij de juiste locatie. Jan wilde zijn Abrahamsfeest feest het liefst thuis vieren, in de schuur om precies te zijn. Om dat te kunnen realiseren moest ons team van stylisten de armen uit de mouwen steken. De oude schuur bij Jan aan huis werd binnen no-time omgetoverd tot ultieme feestlocatie. Denk aan de juiste techniek en apparatuur, tot aan de prachtige aankleding die de schuur tot een ware disco maakten. Om de schuur wat extra’s te geven hebben we verschillende soorten decoratie gebruikt, waaronder discoballen en kleurrijke lichten. Kortom, de schuur was ready to Relight Jan’s fire, compleet in disco thema met de beste disco hits.

Snacks voor de nodige energie
Een feest is niet compleet zonder de lekkerste hapjes en drankjes. Dat dachten de feestgangers op het Abrahamsfeest van Jan ook! Voordat het feest daadwerkelijk van start ging hebben we samen met Jan besproken wat voor hapjes, snacks en drankjes er deze avond geserveerd moesten worden. Frituur of culinaire versnaperingen? Say no more, wij regelden het! Gedurende de avond stonden de bars in de feestelijke schuur vol met verschillende hapjes. Deze waren uiteraard nodig om het energieniveau van alle gasten op peil te houden!

Wij kijken met plezier en ritme in ons hart terug naar het geslaagde Abrahamsfeest van Jan. Een onvergetelijke avond vol gezelligheid en goede muziek, compleet verzorgd door Van Zoggel Catering & Events.

Even overleggen?

Maak een afspraak

Bel ons

073 - 59 42 085

Of stuur een mailtje

info@vanzoggelcatering.nl

Kantoor Openingstijden:

Ma 08:30 - 17:00

Di 08:30 - 17:00

Wo 08:30 - 17:00

Do 08:30 - 17:00

Vr 08:30 - 17:00