Pop-up 2024

Reserveer hier!

Een pop-up restaurant met sfeervolle locatie

Na veel vragen is het pop-up restaurant weer terug! Het pop-up restaurant is een tijdelijk conceptrestaurant, waarbij we ons catering aanbod live aan jullie kunnen presenteren. Onder het genot van leuke muziek en heerlijk eten bieden we jullie een avond om nooit meer te vergeten! Ook bieden wij jullie zaterdag en zondag een optreden van een live-band.

Van donderdag 16 t/m 20 mei 2024 openen we onze deuren voor deze onvergetelijke avonden vol heerlijk eten en gezelligheid. Graag verwelkomen we je vanaf 18.00 uur, behalve de zondag, dan verwelkomen we je graag om 17.00 uur.

 

Een restaurant in de wei

Het idee van een pop-up restaurant met een unieke locatie sprak ons direct aan. Na wat brainstormen en verkennen, besloten we om onze gasten te verrassen met een setting op onze eigen belevenisboederij. Door onze tafels op te stellen en de locatie aan te kleden kom je in een gezellig, maar rustieke omgeving waar je heerlijk met vrienden of familie kunt borrelen en dineren.

 

Onze gerechten

Voor ons pop-up restaurant serveren we zorgvuldig samengestelde gerechten. Ons menu bestaat uit een keuze tussen vleesgerechten, afkomstig van onze eigen dieren en bereid met verse kruiden en seizoensgebonden groenten. Elke maaltijd, bereid met liefde door onze eigen chef-koks, belooft een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden.

 

Wat betreft de kosten, bieden we verschillende tarieven aan voor elk van de avonden:

Donderdag: €65,-

Vrijdag: €65,-

Zaterdag: €70,-

Zondag: €70,-

Maandag: €65,-

* Exclusief servicekosten en drankjes tijdens de avond.

Reserveer nu je plekje voor een onvergetelijke culinaire avond bij ons pop-up restaurant. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en te laten genieten van een avond vol smaak en gezelligheid.

Even overleggen?

Maak een afspraak

Bel ons

073 - 59 42 085

Of stuur een mailtje

info@vanzoggelcatering.nl

Kantoor Openingstijden:

Ma 08:30 - 17:00

Di 08:30 - 17:00

Wo 08:30 - 17:00

Do 08:30 - 17:00

Vr 08:30 - 17:00