Romantiek in het maisveld voor Davy en Nadine Schel

Je hoort en ziet het niet vaak: romantiek in een maisveld. Toch was het voor Davy & Nadine dé plek waar zij de liefde bezegelden. Een unieke locatie met een romantische touch, Van Zoggel Catering & Events heeft dan ook alles uit de kast getrokken om van dit bruiloftsfeest een onvergetelijke dag te maken.

Een speciaal plekje in het hart

De locatie voor de ceremonie en het bruiloftsfeest van Davy & Nadine was dus op een unieke locatie: een maisveld. Om het extra speciaal te maken hebben wij een open plek gecreëerd in het maisveld waar gasten terecht konden. Maar daar houdt het niet op, de openplek in het maisveld was namelijk in de vorm van een hart. Over romantiek gesproken!

De aankleding

De unieke locatie voor het bruiloftsfeest was stap één. Stap twee was namelijk de aankleding. Aan onze stylisten de taak om een plek te creëren waar gasten zich konden laten onderdompelen in de romantiek. Mooie witte draperingen over de dinertafels, een prachtige aanlooproute naar de tent afgezet met scheepstouwen voor het landelijke effect. Al met al een compleet concept, geheel naar wens van Davy & Nadine. En maar goed ook, want beiden hebben al enige ervaring in de catering & events business ;).

Afterparty rond het kampvuur

Het bruidspaar en de gasten werden in de avond rijkelijk voorzien van eten. Van een uitgebreid en luxe diner aan de versierde tafels tot aan culinaire hapjes tot diep in de nacht. De afterparty vond plaats in hart van het maisveld. Daar werd tot diep in de avond gepraat, gedanst en werden er nog heerlijke eieren en pide’s van de paggio aan het kampvuur geserveerd. Kortom, een dag die geschiedenisboeken in mag!

Even overleggen?

Maak een afspraak

Bel ons

073 - 59 42 085

Of stuur een mailtje

info@vanzoggelcatering.nl

Kantoor Openingstijden:

Ma 08:30 - 17:00

Di 08:30 - 17:00

Wo 08:30 - 17:00

Do 08:30 - 17:00

Vr 08:30 - 17:00