Na regen komt zonneschijn – Hét bruiloftsfeest van Niels en Anoek

Ze zeggen dat regen een voorbode is van een ongelukkig huwelijk, maar niets is minder waar. Regen staat namelijk symbool voor vruchtbaarheid, en in heel veel culturen betekent het zelfs geluk in de liefde! Als dat niet het recept is voor het prachtige bruiloftsfeest van Niels en Anoek dan weten wij het ook niet meer.

Romantisch in de natuur

Het bruiloftsfeest van Niels & Anouk vond plaats op de Boerderij ’t Woud, een van onze unieke bruiloftslocaties. Ons teams van experts heeft voor het bruiloftsfeest de boerderij op een prachtige manier aangekleed. Denk aan verschillende dieren in en rondom de boomgaard, romantische sfeerverlichting en trendy loungetafels voor de gasten om aan te zitten wanneer zij hun voeten even rust wilden geven.

Liefde gaat door de maag

De dag begon met een shared dining lunch. Liefde gaat immers door de maag – al zeggen we het zelf – en als je dat mag delen met de mensen van wie je houdt dan is de dag compleet. Nadat het bruidspaar en de tafelgasten klaar waren met de lunch was het tijd voor een intieme ceremonie. Zodra de ceremonie was afgelopen was het tijd voor het diner. Of moeten we foodtrucks zeggen? Tijdens het bruiloftsfeest van Niels & Anoek wilden we namelijk iets unieks doen. Geen strakke menukaarten of urenlang aan tafel zitten. Nee, juist de vrijheid om te kiezen wat je lekker vindt is the way to go. Tijdens het bruiloftsfeest waren er verschillende foodtrucks aanwezig waaruit gasten verschillende gerechtjes, hapjes en drankjes konden kiezen. Van Gin tonic bar tot een healthy salad bar – Van Zoggel Catering & Events had voor het bruiloftsfeest van Niels & Anouk alles uit de kast getrokken!

Een bruiloftsfeest is niet compleet zonder muziek. Tijdens deze avond was er voor gasten de mogelijkheid de dansvloer op te gaan op een unieke manier: silent disco. Met silent disco krijgen gasten een koptelefoon op met verschillende soorten muziekzenders waaruit zij kunnen kiezen. Het resultaat? Iedereen kan zijn of haar favoriete dansmoves laten zien op de door hun gekozen muziek.

Even overleggen?

Maak een afspraak

Bel ons

073 - 59 42 085

Of stuur een mailtje

info@vanzoggelcatering.nl

Kantoor Openingstijden:

Ma 08:30 - 17:00

Di 08:30 - 17:00

Wo 08:30 - 17:00

Do 08:30 - 17:00

Vr 08:30 - 17:00